inc/00_LS/aeg-cashback-2023/index.html

ZÍSKEJTE PENÍZE ZPĚT

S AEG UŠETŘÍTE VÍC, NEŽ OČEKÁVÁTE


Získejte až 5 000 Kč zpět za nákup jednoho spotřebiče zařazeného do akce.
Akce probíhá v termínu od 2. října do 24. prosince 2023.

JAK ZÍSKAT CASHBACK

Seznamte se prosím s pravidly akce a postupujte podle instrukcí.
Bez řádného vyplnění a odeslání všech náležitostí nebude možné peněžní prostředky odeslat.

Nákup

Kupte si v období od 2. října do 24. prosince 2023 jeden nebo více spotřebičů AEG zařazených do akce.

Registrace

Do 10 dnů od nákupu zaregistrujte spotřebiče na stránkách AEG.cz. Je možné registrovat až 5 produktů.

Bonus

Po dokončení registrace přejděte ve svém účtu MyAEG do sekce "Mé bonusy" a vyberte nabídku CASHBACK.

Dárek

Obdržíte e-mail s instrukcemi na doplnění čísla bankovního účtu a doložení nákupního dokladu. Do 30 dnů od ověření správnosti všech náležitostí vám budou peníze odeslány na zadaný účet.

PRODUKTY ZAŘAZENÉ V AKCI

OBJEVTE KOUZLO PÁRY

Multifunkční trouby AEG s parními funkcemi připraví zdravé pokrmy plné chuti a živin a zároveň ušetříte energii. Přidáním páry připravíte pokrmy rychleji a efektivněji než suchým horkým vzduchem a teplota při pečení může být nižší. Ohřívané jídlo pomocí páry s funkcí regenerace bude chutnat jako právě uvařené a zamezíte zbytečnému plýtvání jídlem.

parní trouba
myčka nádobí

MYJTE NÁDOBÍ S MINIMÁLNÍ SPOTŘEBOU

Kromě toho, že se myčky nádobí AEG perfektně postarají o vaše nádobí, ušetříte jedním mycím cyklem v průměru až 60 % energie a až 50 % vody oproti ručnímu mytí. Funkce QuickSelect umožňuje nastavení času mytí pouhým dotykem a nádobí bude perfektně čisté i suché.

UŽIJTE SI VAŘENÍ S CHYTROU VARNOU DESKOU

UŽIJTE SI VAŘENÍ S CHYTROU VARNOU DESKOU Indukční desky AEG umožňují přesné a okamžité nastavení teploty. Funkce Bridge spojí varné zóny a vytvoří prostor pro větší hrnce a pánve. Inovativní senzory SenseCook spolehlivě asistují při vaření, detekují bod varu a udržují rovnoměrnou distribuci tepla při smažení. Díky teplotní sondě můžete vařit i metodou Sous-Vide.

indukční deska
lednice

UDRŽTE SUROVINY DÉLE ČERSTVÉ

Chladničky AEG s technologií TwinTech® udrží vaše potraviny v té nejlepší kondici. Oddělený systém chlazení a mražení udržuje v chladničce optimální vlhkost a v mrazničce nedochází k tvorbě námrazy. Úložný systém CustomFlex umožňuje flexibilně využít prostor ve dveřích podle vašich potřeb.

ZAMEZTE NEŽÁDOUCÍM PACHŮM

Odsavače AEG jsou elegantní, výkonné a po celou dobu vaření udržují v kuchyni čistý a svěží vzduch. Modely s funkcí Hob2Hood® lze bezdrátově propojit s varnou deskou s toutéž funkcí a odsávání se pak automaticky řídí podle výkonu varné desky. Vy se tak můžete plně věnovat přípravě jídla.

odsavač páry
pračka

PRANÍ PŘESNĚ NA MÍRU

Inteligentní funkce nové série praček AEG se postarají o to, že při každém praní dostane vaše prádlo tu nejlepší a udržitelnou péči. Unikátní zásuvka UniversalDose pomůže se správným dávkováním všech pracích prostředků včetně oblíbených kapslí. Funkce Steam Refresh zbaví oblečení pachů či alergenů s použitím páry při spotřebě pouhých 2 litrů vody, a to již za 25 minut.

SUŠTE OBLEČENÍ DOMA BEZ OBAV

Sušičky AEG s tepelným čerpadlem pomáhají prodloužit životnost vašeho oblečení. Dopřejte vašemu oblečení jemnou péči použitím nižších teplot sušení, a to bez zbytečné vlhkosti v domácnosti. Technologie 3DScan během sušení pečuje o vaše oblečení s maximální přesností tak, že snímá úroveň vlhkosti uvnitř prádla a díky tomu zůstanou dokonce i péřové bundy a přikrývky nadýchané a hřejivé.

sušička
pračka se sušičkou

INTELIGENTNÍ SPOTŘEBIČ 2 V 1

Osvěžíte nebo vyperete a vysušíte. Série praček kombinovaných se sušičkou 9000 AbsoluteCare® jako jediná na trhu využívá technologii tepelného čerpadla SensiDry®. Díky tomu suší prádlo při polovičních teplotách a snižuje spotřebu energie při sušení až o 55 %. Technologie Wash-to-Dry přináší kombinované prací a sušicí cykly, které umožňují šetrné praní a sušení všech typů oblečení. Pro méně špinavé prádlo využijte osvěžení párou místo praní.

Nabídka platí od 2. října do 24. prosince 2023.

Úplná pravidla naleznete na AEG.cz

 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi