Velikonoční slevová akce na vybrané kuchyňské spotřebiče Sencor! Využijte slevu až 20 % na pečlivě vybrané produkty. Platí jen do velikonočního pondělí 1. dubna.

x
inc/00_LS/philips-cashback-2023/index.html

Doba trvání: 1. dubna - 31. května 2023

Vyberte si skvělou TV a audio. Při současném nákupu televizního přijímače The One a soundbaru Philips série 6, 7 nebo 8 získáte část nákupní ceny zpět. U modelů The One 2023 to je 5 000 Kč, u modelů The One 2022 pak 2 000 Kč.

Této akce se mohou zúčastnit fyzické i právnické osoby. V případě právnických osob platí omezení – tyto se mohou akce zúčastnit nejvýše celkem třikrát. Pokud zákazník výrobek vrátí, je povinen bezodkladně vrátit i cashback částku. Nákup je třeba zaregistrovat nejpozději do 10 dnů od zakoupení TV a Soundbaru. Detailní podmínky akce najdete zde.


JAK ZÍSKAT CASHBACK?

1. Vyberte si TV a reproduktor z naší nabídky

Zakupte si u nás v období od 1. 4. do 31. 5. 2023 některý z vybraných modelů Philips TV The One a Philips Soundbar.

2. Zaregistrujte nákup na stránkách akce

Do 10 dnů od nákupu se zaregistrujte na stránce Philips akce.

3. Užívejte si skvělý obraz a zvuk

Po kontrole údajů obdržíte potvrzovací e-mail a následně vám pošleme příslušnou částku na váš účet. Pokud registrace nebude splňovat podmínky pro vyplacení, ozveme se vám.

Najděte správný model

Philips The One je chytrá volba. Sledujte vše, co máte rádi, ve vynikajícím rozlišení 4K. Hrajte hry tak rychle a divoce, jak jen chcete. Jednoduše připojte soundbar a reproduktory a vychutnejte si více hudby. Navíc získáte technologii Ambilight pro jedinečný a pohlcující zážitek.

 
 
 
 
 
 
Odběr novinek

Pravidelně čersté informace

773362000

V pracovní dny 9:00 - 17:00

info@exasoft.cz

Pište Vaše dotazy a připomínky

 
 

© ExaSoft Holding a.s.   Technické řešení © 2024 CyberSoft s.r.o. Tyto stránky používají soubory cookies, více informací se můžete dozvědět zde.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


Zobrazit klasickou verzi